Starboard 2023 Touring Zen Roll Sc 11'6" X 29" X 6" Felfújható Sup Deszka Evezővel

Starboard 2023 Touring Zen Roll Sc 11'6" X 29" X 6" Felfújható Sup Deszka Evezővel

419 900 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Starboard 2023 Touring Zen Roll Sc 11'6" X 29" X 6" Felfújható Sup Deszka Evezővel

419 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
supshop.hu
Termékleírás
A Zen Roll deszkák  a kompakt deszkák  tartósabb élettartamú teljesebb élményt adó verziói. Csomagméretük fele a normál isup csomagméretnek, ez a kompaktság azonban sehol nem megy a teljesítmény rovására!
A legkisebb touring deszka 11.6x29-es méretével azokat célozza, akiknek a 12.6-os hosszú, nehezen irányítható, vagy egyszerűen kell az a 30 cm, hogy a felfújt deszka elférjen a tárolás során.
A Zen roll technológia a 11.6-os deszkahosszal is, rendes 6-os vastagsággal és 29es szélességgel tette elérhetővé a kompact sup táskaméretet, ezzel pedig állva hagyta a piac többi szereplőjét. Ha kis helyed van, de teljes értékű deszkát keresnél, mindehhez pedig nem nőttél nagyra.
A csomag a mellény kivételével minden fontos kiegészítőt tartalmaz, így a vásárlás után egyből indulhat a kaland! Természetesen a deszkához járó evező és pumpa is befér a csökkentett csomagméretbe, mindezt úgy, hogy teljes értékű, piacvezető pumpát kapsz!
Csak semmi ragasztó - a Starboard csak a D-gyűrűket és EVA padot ragasztja a deszka teljes szerkezete éleket beleértve hőhegesztett így nagyságrendekkel ellenállóbb a napsütéssel szemben is, várható élettartama pedig több mint 8 év.  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.